Studiomone. Chyby nevěsty - vyvarujte se jich

Chyby nevěsty – vyvarujte se jich

Svatební den patří k těm nejkrásnějším a nejdůležitějším v životě. Obzvlášť budoucí nevěsty věnují jeho plánování velkou pozornost a snaží se nepodcenit jediný detail, aby všechno dokonale klaplo. Při všem tom organizování však někdy tak trochu zapomenou samy na sebe. Jakých chyb se nejčastěji dopouštějí?

Nemají jasnou představu

Na úplném začátku je třeba si ujasnit, jak má svatba ve finále vypadat - v jakém se bude nést stylu. Od toho se pak odvíjí všechno ostatní, ať už je to samotná lokalita, typ obřadu, ale třeba i volba vašich svatebních šatů. Bez jasné představy by se totiž pohádková veselka mohla změnit v jeden velký chaos. Sepište si proto pár základních bodů a těch se držte.

Šetří na nesprávných místech

Ve snaze ušetřit nějakou tu korunu z napjatého finančního rozpočtu se rozhodne, že se o svůj vzhled postará sama. Obzvlášť svatební líčení je však náročnou disciplínou. Je třeba, aby make-up zůstal bez jediné chybičky až do pozdního večera a vydržel slzičky dojetí a všechny polibky, které jsou nedílnou součástí gratulací. Aby se docílilo perfektního výsledku, chce to zkušenosti, praxi a také pevnou ruku. Hlavně to poslední však bývá v den D u nastávající manželky problém.

Podceňuje detaily

Říká se, že krása tkví v detailech, proto byste je neměla podceňovat. Jen tak totiž bude výsledek dokonalý. Nezapomeňte na vaši manikúru, ruce totiž budou v centru pozornosti všech fotoaparátů i kamer. Dbejte na její sladění s pedikúrou, péče o nohy je nedílnou součástí vašeho celkového vzhledu, dvojnásob to pak platí v případě, že máte otevřené střevíčky.

Zkouší drastické diety

Každá nevěsta chce být dokonalá a vypadat v šatech jako bohyně. Před svatbou se proto snaží zapracovat především na své postavě. Bohužel však vsadí na drastické diety na poslední chvíli, což je cesta do pekla. Pod vlivem stresu a v časové tísni spíš často nějaké to kilo navíc ještě přibere. Nehledě na to, že nedostatek živin se negativně podepíše na jejím vzhledu, hlavně pleti a kvalitě vlasů. Pokud opravdu potřebujete zredukovat vaši váhu, začněte alespoň dva měsíce před svatbou. Změňte jídelníček, omezte sladkosti, přidejte zeleninu, připravujte si lehká jídla, dodržujte pitný režim. Nezapomínejte ani na pohyb, své udělá i svižná chůze. Znásobit její účinky můžete tréninkem ve Vacushape, kde skvěle odbouráte podkožní tuk a přebytečnou vodu. Nejen, že zhubnete na problematických partiích, jako jsou bříško, hýždě nebo stehna, ale navíc budete mít také hladší kůži a zmírní se vám nepěkná celulitida. Výsledky uvidíte už po deseti aplikacích.